PIXELKRIGEREN.DK | JONAS BJØRN
Kunde: Pixel.tv | Opgave: Design og animation af 2D spilkaraktere samt level design

Den Røde Kuffert løber for kærligheden

Jeg blev kontaktet af Thomas Bense, en af mændene bag hjemmesiden www.pixel.tv, hvor jeg har en aktiv brugerprofil. Han har før set nogle af mine grafiske opgaver og ville derfor høre, om jeg ville være med i et team, som skulle lave et lille spil. Pixel.tv er en side som anmelder computerspil, elektronik og andre gadgets, via artikler og videoer. Hver søndag vises sidens mest populære program “ONETAKE”, hvor Thomas er fast medvært – det er der igennem jeg først stiftede bekendtskab med ham.

Programmet slutter altid med at Thomas har en overraskelse i sin “Røde Kuffert”, og vi besluttede derfor, at den var spillets omdrejningspunkt.

Du kan prøve spillet her *virker kun på computer.

En sjov lille historie

Spillet bliver ikke kun brugt til at underholde brugere og besøgende på hjemmesiden. Jeg har gemt en del forskellige “easter eggs” i spillet, her i blandt et skilt, som man har chancen for at løbe forbi. På skiltet står der “Sarah Lindenberg will you marry me”, og derved brugte jeg spillet til at fri til min bedre halvdel. Hun sagde heldigvis ja – som du kan se i ONETAKE DEL 194 Hvor Thomas Bense og Jonas Schmidt er værter. *spol frem til 20:20.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

Vil du høre mere?
Kontakt mig på: jba@pixelkrigeren.dk