PIXELKRIGEREN.DK | JONAS BJØRN
Kunde: Chili Klaus og Eddie Szweda | Opgave: Design af øletikette

Den her lille fyr giver racerløb i munden – Chili Klaus

Eddie fra Midtfyns Bryghus skulle i samarbejde med Chili Klaus lave en ny chili–øl. Jeg var med til at designe etiketten.

Inden det første møde med Eddie, blev jeg bedt om at lave et udkast til en etikette, så han havde lidt at kigge på til mødet. I telefonen fik vi at vide, at øllen kom til at hedde ”Chili hot”, hvilket jeg brugte til mit første udkast. Jeg fik udleveret Chili Klaus’ logo, for det skulle inkorporeres i skjoldet.

Til første møde udtrykte Eddie begejstring for mit forslag, men nævnte samtidig, at navnet skulle ændres – navnet blev ”Chili Tripel Hot”. Desuden skulle fonten ændres, da Midtfyns Bryghus i forvejen har en meget populær chili–øl, og Eddie ønskede at disse skulle have samme font.

Til andet møde var både Chili Klaus og Eddie til stede. De var uenige om designet og navnet, hvorfor jeg slog fast, at før mødet var slut, skulle vi finde frem til det endelige navn, da det var nødvendigt at have noget konkret at arbejde med. Navnet blev til ”Chili Klaus Ghost”, da chilien i øllen er af sorten Ghost.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

Vil du høre mere?
Kontakt mig på: jba@pixelkrigeren.dk