PIXELKRIGEREN.DK | JONAS BJØRN

PIXELKRIGEREN – Mit navn er Jonas Bjørn Andersen, jeg er grafisk designer, uddannet mediegrafiker.

Jonas Bjørn profil

Jeg er en mand på 32 år med passion for det kreative. I sommeren 2014 blev jeg færdig med min uddannelse og kan nu bruge titlen mediegrafiker.

Grundighed er noget, jeg vægter højt, og jeg kæler for detaljerne i de opgaver, jeg laver. Jeg fordyber mig i mit arbejde, hvilket kan lade sig gøre, fordi jeg har skabt et godt workflow. Sammensætter man grundighed og et godt workflow, får man meget tilfredsstillende produkter inden for aftalte deadline.

Min fantasi er veludviklet, og siden jeg var lille, har det været en af de egenskaber, folk først har lagt mærke til ved mig. Den livlige fantasi kombineret med min kreativitet og humor har i gennem årene skabt mange sjove illustrationer. Livet er for mig ikke kun alvor og sure opstød, jeg giver plads til mit indre barn og husker at grine hver dag. Humor er vigtigt for mig, og jeg bruger den ofte, når jeg møder nye mennesker. Dermed siger jeg ikke at alt kun skal være sjov og ballade. Sidder jeg i en situation, hvor jeg skal samarbejde med andre, er jeg ofte den person som prøver på at skabe en god stemning alt imens, jeg sørger for, at gruppen ikke drejer for meget fra arbejdsopgaven.